Ден 0

Въведение

На тази страница обяснявам каква е идеята, която стои зад тази Програма, за да прецените дали тя е подходящото нещо за вас. Представям какво са емоционалната и духовната интелигентност, както и  темата за дуалността – най важната част от работата с нея.

Задачата
Време за четене: 1.5 минути

Казват, че „За всеки влак си има пътници“. Да работите с Програмата “29 дни” е като да се качите на влак, който ще ви отведе от една точка на вашето духовно пътешествие до друга. Ако вие не сте подходящият пътник за този влак, може да се разочаровате, че сте се качили на него. Написах това въведение в опит да избегна подобни разочарования.

 

В него ще споделя идеята, която стои зад тази Програма, както и какво представляват емоционалната и духовната интелигентност, защото именно в разкриването на връзката между тези два вида интелигентност виждам своя творчески принос. Това е и най-ценното нещо, което може да ви даде работата с нея.

 

Затова, ако искате да разберете дали тя е правилният влак за вас, ви предлагам да прочетете тези текстове и да усетите дали резонирате с написаното от мен. Ако не усетите отклик, това за вас ще бъде знак да не се качвате на този влак. И, обратното, ако усетите, че има емоционален резонанс между мен и вас, има голяма вероятност тази Програма да е правилното нещо за вас.

 

За да сте съвсем сигурни в избора си, имате и още една възможност да проверите това – като направите практиката за Първия ден, която винаги започва на Новолуние